Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 49 záznamů.  1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Nákup franchisy: založení provozovny McDonald's
Janová, Lucie ; Klučková, Martina (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Předmětem této diplomové práce je vytvořit podnikatelský záměr na zřízení pobočky McDonald´s formou franchisy. První část práce je zaměřena na teorii této problematiky. V analytické části za pomoci několika analýz bude zjištěno, jestli založení nové pobočky bude mít smysl. A ve třetí praktické části jsou řešeny podrobnosti vytvoření pobočky McDonald´s.
Podnikatelský záměr
Bartoš, Martin ; Novák, Zdeněk (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je vypracování podnikatelského záměru na vybudování společnosti s názvem Černomořské pochoutky s.r.o., zabývající se přípravou a prodejem produktů bulharsko-balkánské a černomořské kuchyně. Prodejna společnosti bude umístěna v nájemních prostorách v centru města Brna a kombinuje provozovnu občerstvení a prodejnu potravin.
Podnikatelský plán pro založení prodejny s rychlým občerstvením
Klimánková, Marina ; Stejskalová, Pavla (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá založením nového podniku v oblasti pohostinství, konkrétně provozovny rychlého občerstvení. Pracuje se zde s analýzou současné situace na trhu, identifikují se příležitosti a možná rizika podnikání. Důraz je kladen zejména na postup při startu podnikání v tomto oboru. Nedílnou součástí práce je také vypracování organizačního a finančního plánu.
Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie
Vavrisová, Lenka ; Píšová, Marta (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru na vytvoření zcela nového podnikatelského subjektu působícího v oblasti rychlého občerstvení (gastronomie). Práce vychází z předpokladu tržní mezery v této oblasti podnikání. Základem návrhu je analýza a vymezení podmínek pro založení tohoto podnikání. Důraz je kladen zejména na vymezení trhu a identifikaci cílové skupiny zákazníků. Výstupem práce je ucelený postup pro otevření podniku tohoto typu, včetně návrhu marketingové a finanční strategie, a vyhodnocení předpokladů úspěchu podnikání.
Posouzení a implementace informačního systému
Stáňa, Ondřej ; Štepník, Štefan (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Tato diplomová práce popisuje postup návrhu implementace informačního systému do konkrétní živnosti. Zavedení systému povede k lepší efektivitě práce a zlepšení služeb zákazníkům.
Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení
Koranda, Michael ; Matysíková, Michaela (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření malého restauračního zařízení se sortimentem teplých pokrmů určených k odnosu ssebou – tzv. „take-away“. V této práci je řešeno financování projektu, analýza konkurenčního prostředí, návrh realizace a propagace nového podniku.
Návrh podnikatelského plánu pro vznik společnosti
Trtík, Lukáš ; Gattermayerová, Kateřina (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského plánu pro podnik rozvoz rychlého občerstvení. Teoretická část práce vychází z odborné literatury. Analytická část se zabývá převážně analýzou prostředí. Ve vlastním návrhu řešení je pak zpracovaný samotný podnikatelský plán
Archiv+
Munková, Karolína ; Ponešová, Barbora (oponent) ; Kristek, Jan (vedoucí práce)
Uchovávání, evidování a následné naservírování hýčkaných dat veřejnosti. Archiv jako místo kde informaci konzumuji ale i trávím. Rychlý a pomalý prostor, rychlé a pomalé myšlení. Fast food digitálních informací jako potřebný protipól "pomalého" bádání. Uzavřenost a koncentrace v kontaktu s otevřeným a osvětleným místem plným pohybu.
Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj společnosti
Krhut, Jan ; Odložilová, Kateřina (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského záměru pro založení pojízdného baru. Jedná se o specifický bar kombinující prvky rychlého občerstvení a klasického baru. Práce je složena ze tří částí. Teoretická část bude vycházet z literární rešerše a budou zde vymezeny základní pojmy. Analytická část se bude zabývat analýzou trhu a jeho potřebami, přičemž budou využity nástroje SLEPT a SWOT analýzy. Návrhová část je pak vlastním zpracováním podnikatelského plánu.
Návrh podnikatelského záměru - Založení palačinkárny
Brabencová, Lucie ; Kadlecová, Ludmila (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu pro založení palačinkárny. Jedná se o oblast rychlého občerstvení, pro kterou je typická malá prodejní plocha, specifický, úzce zaměřený sortiment a vysoká fluktuace zákazníků. Návrhová část, která je vlastním zpracováním plánu, vychází z obecných teoretických a legislativních poznatků pro oblast podnikání a reaguje na potřeby trhu zjištěné prostřednictvím analýzy trhu, s využitím nástrojů jako je SLEPT, SWOT analýza a další. V rámci finančního plánu hodnotí potenciální ekonomickou úspěšnost navržené podnikatelské činnosti.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 49 záznamů.   1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.